Tevékenységünk - Energetikai tanúsítás

Szakképzett mérnök csapatunkkal megbízható, jó minőségű szolgáltatásokat kívánunk nyújtani megrendelőinknek. Felelősséget vállalunk az elvégzett munka minőségéért, az általunk készített energetikai tanúsítványok hitelességért, a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalomért. Mérnökeink a feladat ellátására szakmailag felkészültek, kamarai tagsággal rendelkeznek.

Vállaljuk lakóház, lakóépület, többlakásos társasház, továbbá üzlet, iroda, ipari épület, üzem tanúsítását egyaránt.

Természetesen egyéb épületkorszerűsítéseket érintő mérnöki munkákkal is foglalkozunk; tervezéssel, tanácsadással és ingatlan értékbecsléssel is. Cégprofilunk része az energetikai auditálás. Keressen meg minket, ha korszerűsítést fontolgat. Telefonos információs vonalunkon szaktanácsadást nyújtunk.

Minőségbiztosítás

Személyesen vállalom a felelősséget, hogy a mérnökeink és tanúsító partnereink által készített energetikai tanúsítványok hitelesek, az építésügyi adatbázisba feltöltött, egyedi azonosítóval ellátott dokumentumok. Pénz-visszafizetési garanciát adunk a tanúsítvány szolgáltatásra. Amennyiben nem elégedett a szolgáltatásunkkal, vagy a folyamat nem a megbeszéltek szerint zajlik, az energetikai tanúsítvány kézhezvételét követő öt munkanapon belül a számla és a tanúsítványok ellenében visszafizetjük a teljes díjat.

Gali András

építészmérnök, épületenergetikai szakmérnök

ELÉRHETŐSÉG
Gali András építészmérnök,
épületenergetikai szakmérnök