GALI ANDRÁS

Bemutatkozom

2012 óta főállásban foglalkozom épületenergetikával, a szakterület minden szolgáltatását lefedve (energetikai tanúsítvány készítés, tanácsadás, auditálás, épületfizikai-, hőtechnikai számítások). Évekig dolgoztam vidéken, az utóbbi időben leginkább Budapesten praktizálok, de partneri hálózatom segítségével minden ügyfelet ki tudok szolgálni, függetlenül attól, hol van az ingatlan. Szakmai írásaimat megtalálja itt a weboldalon, illetve az Országos Tanúsító Központ cikkírója is vagyok.

Árak, ajánlatom

Végzettségem, jogosultságom

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Okleveles építészmérnök

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Épületenergetikai szakmérnök

Magyar Mérnöki Kamarai tagsági számom: 01-65225 (ugrás a kamarai profilomhoz)

MMK jogosultság: „TÉ” - Épületek energetikai tanúsítása

MMK jogosultság: „SZÉS6” - Épületenergetikai szakértés

NKVH jogosultság: Energetikai felülvizsgáló

Pontosan dolgozom

Az energetikai tanúsítványokat és más épületenergetikai feladatokat is a lehető legnagyobb precizitással készítem el. Biztos lehet benne, hogy az általam készített számítások pontosak, a szakmai előírások betartásával készülnek, és természetesen a megfelelő jogosultság birtokában dolgozom. A felmért ingatlanok műszaki adatai a valóságnak megfelelnek.

Rajongok a számokért

Úgy gondolom, a mérnöki munkát az különbözteti meg szakmunkától, hogy a betanult módszer helyett megkeressük a legalkalmasabb, legpontosabb megoldási módot. Nem azért csinálok valamit úgy ahogy, mert azt tanultam, hanem azért, mert az a legjobb módszer. A mendemondák és "azt hallottam" tanácsok helyett a számoknak hiszek. Az épületenergetikában minden modellezhető, kiszámítható, becslés helyett szabványok és képletek vannak.

Műszaki szemlélettel segítek

Az utóbbi időben az energetikai tanácsadással kiemelten foglalkozom. Óvakodom a jó/nem jó kategóriáktól, helyette a műszaki paraméterek alapján számolok, eredményeket vizsgálok, energiahatékonysági változatokat elemzek. Ha hőszigetelésről beszélgetek egy megbízóval, gyakran elhangzik, hogy a födém „szigetelve van”. Néhány kérdéssel érzékeltetni tudom a műszaki-mérnöki szemléletet: Milyen anyagból készült a szigetelés? Biztos, hogy hőszigetelés van rajta és nem vízszigetelés? Milyen vastagságban készült? Mennyi az anyag hővezetési tényezője? Nézzük meg, hogy szakszerűen van-e beépítve! Számoljuk ki, hogy mennyi energia távozik rajta évente!

Így léphetünk kapcsolatba

Ha megrendelést küld

Kérem, telefon helyett az alábbi űrlappal küldje el nekem rendelését, munkaidőben egy órán belül válaszolok, visszaigazolom.

Megrendelő űrlap

Ha árajánlatot kér

Készséggel elküldöm Önnek ajánlatomat e-mailben. Az energetikai tanúsítvány áráról a weboldalon is tájékozódhat.

Ajánlatkérő űrlap

Vállalkozásom adatai

Gali András építészmérnök, épületenergetikai szakmérnök

Cégformám: egyéni vállalkozás

Adószámom: 66216027143

Adózói besorolásom: alanyi ÁFA mentes

E-mail címem: info@galiandras.hu