Partneri hálózattal dolgozom

Helyi mérnökökkel működöm együtt

Azokat a megbízásokat, amelyeket személyesen nem tudok elvégezni - akár a távolság, akár telítettségem miatt - szerződött partner bevonásával teljesítem. Csak jogosult mérnökökkel dolgozom együtt, szinte az összes nagyobb városban együttműködök egy-egy helyi szakértővel. Természetesen az árak és feltételek ilyenkor is megegyeznek azzal, ahogy én dolgozom, és amit a weboldalon talál. Mérnöki praxisomat 2012 óta építem, fontos számomra, hogy megfelelő kiszolgálásban legyen része, ha vállalkozásomat megbízza munkával.

Minden munkán rajta a szemem

Minden ügyfelem figyelmet kap, függetlenül attól, hogy közvetlenül én dolgozom neki, vagy a helyi partneremet küldöm. Fontosnak tartom, hogy ne futószalagon „gyártsuk” az energetikai tanúsítványokat, hanem alapos, szakmailag kifogástalan munkát végezzünk. Csak olyan mérnök partnerekkel működöm együtt, akik ebben a szemléletben dolgoznak.

Minőségbiztosítás

Személyesen vállalom a felelősséget, hogy az általam és partnereim által készített energetikai tanúsítványok hitelesek, az építésügyi adatbázisba feltöltött, egyedi HET azonosítóval ellátott dokumentumok. Amennyiben nem elégedett a szolgáltatással, az energetikai tanúsítvány kézhezvételét követő öt munkanapon belül a számla és a tanúsítvány visszaadása ellenében visszafizetem a teljes díjat.

Garantálom a feltételeket 

  Ahova én nem tudok menni, helyi partneremet küldöm.

  A feltételeket én garantálom, nincs variálás.

  Reális, megfizethető árak vannak, mérsékelt kiszállási díjakkal.

  A fizetendő árat e-mailben visszaigazolom