Az energetikai tanúsítvány ára

Adja meg a települést!

Az áraim ezt tartalmazzák:

Az árak a hiteles energetikai tanúsítványért fizetendő végösszegek. Áfa nem terheli őket, mert vállalkozásom alanyi áfa mentes adózói körbe tartozik.

Erre nem vonatkozik a fix ár:

A fenti esetekben az energetikai tanúsítvány ára mindig egyedi, így kérem előzetesen kérjen árajánlatot!

a ház méretétől függ az energetikai tanúsítvány ára
hasznos általános információ

Mitől függ az energetikai tanúsítvány ára?

Az árat az határozza meg, hogy milyen jellegű az ingatlan (lakás, ház, iroda, stb.), mekkora a hasznos alapterülete (összes szint együtt), illetve hogy hol található. Az energetikai tanúsítvány ára minden tanúsítónál más-más. Az én vállalkozásomban településenként fix árlista van, amelyet a fenti keresővel Ön is megtekinthet. A holnapomon szereplő árak ingatlan eladás és bérbeadás esetén érvényesek.

Az eladó vagy vevő fizeti?

Adásvétel esetén az eladó fizeti, bérbeadás esetén a tulajdonos (főbérlő). Egyéb esetben azt, hogy ki fizeti az energetikai tanúsítványt, a tanúsítás célja határozza meg, ajánlom figyelmébe hivatkozott cikkemet. Ha a vevő hitelt vesz fel, és a bank kéri a dokumentumot, akkor is az eladó feladata biztosítani azt. Ugyanakkor a felek megegyezhetnek arról is, hogy a vevő vállalja át a tanúsítás költségeit, de ezt kölcsönösen jóvá kell hagyniuk.

Van kiszállási díj?

Az energetikai tanúsítvány ára településenként van meghatározva, ami minden esetben tartalmazza a kiszállás díját. Azokat a munkákat, amelyek aránytalanul sok utazást igényelnének a részemről, helyi mérnök bevonásával végzem. Szinte minden nagyobb városban van szerződött partnerem, a vidéki településeket közös munkával szolgáljuk ki. Személyesen biztosítom Önt, hogy a megadott áron, kölcsönös elégedettséggel fog záródni a megbízás.

Van-e egyéb költség?

Nincs. Ha valamilyen egyedi tényező vagy extra kérés miatt mégis lenne, akkor azt még a munka megkezdése előtt jelzem. Az energetikai tanúsítvány ára nálam mindig a bruttó fizetendő végösszeg, amelyet e-mailben visszaigazolok. Készségesen küldök Önnek előzetesen árajánlatot e-mailben, illetve ha szakmai kérdése van, akkor arra is válaszolok.

Energetikai tanúsítvány árak - ajánlatom város szerint

Gyakran intézett kérdések az árakkal és szolgáltatásommal kapcsolatban

Helyszíni felmérés nélkül lehet-e, így olcsóbb-e?

Sajnos nem. Az energetikai tanúsítvány készítését helyszíni felméréssel együtt végzem, az árak ezt tartalmazzák. Az energetikai rendelet szerint az adásvételhez szükséges minősítés esetén kötelező helyszíni felmérést tartani. A jogszabály csak új építésű épület esetén teszi lehetővé a felmérés kihagyását, amikor a teljes tervdokumentáció, valamint a felelős műszaki vezető nyilatkozata is rendelkezésre áll.

Mikor és hogyan lehet rendezni az energetikai tanúsítvány árát?

Készpénzben rendezheti az energetikai tanúsítvány árát a helyszíni szemlekor vagy a dokumentum személyes átvételekor. Átutalással is fizethet, utalásos számlát is tudok Önnek küldeni, csak jeleznie kell.

Honnan megyek ki? Van-e bármilyen felára?

Székhelyem a fővárosban van, az energetikai tanúsítványt Budapesten kiemelt mennyiségben készítem, de az ország egész területét lefedi szolgáltatásom. Azokat a megbízásokat, amelyeket az utazással töltött idő (és üzemanyag) költsége miatt gazdaságtalan lenne személyesen végeznem, helyi mérnök bevonásával teljesítem. Biztos lehet benne, hogy az energetikai tanúsítvány ára fix, nem változik amiatt, hogy nekem vagy helyi mérnök partneremnek utaznia kell.

Így készítem el

1.

Visszaigazolom a rendelést

E-mailben visszaigazolom a rendelést, megerősítem az energetikai tanúsítvány árát, keresem Önt telefonon.


2.

Felmérem a lakást

Kimegyek felmérni az ingatlant, felveszem azokat a műszaki adatokat, amik kellenek az energetikai számításokhoz.


3.

Elkészítem, átadom

Elkészítem az energetikai tanúsítványt (1-3 nap), amelyet digitálisan elküldök, igény szerint kipostázok vagy személyesen átadok.


Tovább a megrendeléshez »