Energetikai tanúsítvány Isaszeg -
árak és ajánlatom

Társasházi lakások

90 m² alatt
23 000 Ft

Családi házak

90 m² alatt
26 000 Ft
91 m²-től 120 m²-ig
28 000 Ft
121 m²-től 160 m²-ig
30 000 Ft
161 m²-től 200 m²-ig
33 000 Ft

Garantálom a feltételeket 

 hiteles energetikai tanúsítvány

 adásvételhez, bérbeadáshoz

 az ár bruttó és minden tételt tartalmaz (munkadíjak, hitelesítés, adók)

 isaszegi kiszállással és felméréssel

 e-mailben visszaigazolom az árat

Előzetes árajánlatot ekkor kell kérnie:

  • ha Isaszegen kívülről keres,
  • ha nem lakóingatlanja van,
  • ha 200 m²-nél nagyobb méretű,
  • ha pályázathoz kell.
Egyedi árajánlat »

Így kapja meg, így fizethet

Az elkészült dokumentumot digitálisan elküldöm, papíron kipostázom (benne van az árban), vagy személyesen átadom (a szemlekor megbeszéljük a helyet és időt).

Készpénzben a helyszíni szemlekor vagy az energetikai tanúsítvány személyes átvételekor tud fizetni. Átutalással is fizethet, utalással rendezendő számlát küldök hozzá.

Határidőre

Az energetikai tanúsítvány általánosan 2-3 munkanap alatt készül el, a pontos határidőt előzetesen vagy a helyszíni szemlekor egyeztetjük. Ha jelzi nekem, hogy mikorra kell, akkor ahhoz igazodom!

Hiteles energetikai tanúsítványt kap tőlem

A hiteles energetikai tanúsítvány egy mérnöki okirat, amely tartalmazza a ház (lakás) besorolását, valamint minden energiahatékonysági műszaki paraméterét. A hitelességet szavatoló HET számot a dokumentum jobb felső sarkában találja. Az elkészítés helyszíni felmérés alapján történik, ami körülbelül fél órát vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükségem a munkához, a felmérés munkadíját tartalmazzák a fenti isaszegi energetikai tanúsítvány árak. Természetesen rendelkezem az elkészítéshez szükséges jogosultsággal, a vonatkozó jogszabályok betartásával dolgozom. Ha személyesen nem tudok kimenni Önhöz a távolság vagy kapacitásom miatt, legközelebbi mérnök partneremet küldöm, a fenti árak és feltételek teljes betartása mellett, amelyet e-mailben is visszaigazolok.

A HET szám kelleni fog

A HET szám a hitelességet igazoló egyedi azonosító sorszám, amelyre szükség van az adásvételi szerződés megkötéséhez. A vonatkozó rendelet alapján HET számmal ellátott energetikai tanúsítvány nélkül nem köthető meg az adásvétel.

5 évig használhatja fel

Az energetikai tanúsítvány 5 évig érvényes a kiállítástól számítva, öt éven belül tudja felhasználni a dokumentumot az ingatlan adásvétele vagy bérbeadása során. Ha az épületet átalakítják a dokumentumban kiértékelt állapothoz képest (például korszerűsítik), akkor új minősítésre lehet szükség.

Ismerje meg az energetikai tanúsítványban elérhető besorolásokat

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ISASZEG

Így készül el

1.

Visszaigazolom a megrendelést

E-mailben visszaigazolom a megrendelést, megerősítem a szolgáltatási díjat, ütemezem a munkát.


2.

Felmérem a házat

Kimegyek felmérni a házat, felmérem azokat a műszaki adatokat, amik kellenek a számításokhoz.


3.

Elkészítem, átadom

Elkészítem az energetikai tanúsítványt (1-3 nap), amelyet digitálisan elküldök, igény szerint kipostázok vagy személyesen átadok.


Tovább a megrendeléshez »