Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

A www.galiandras.hu (továbbiakban: Honlap) megtekintése, felhasználása, a Honlapon hirdetett szolgáltatások igénybevétele kizárólag az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályaival összhangban lehetséges. Ön (továbbiakban: Látogató) magára nézve kötelező érvényűen, korlátozás nélkül elfogadja jelen Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat tartalmát. Ha a Látogató nem ért egyet az alábbiakkal, kérjük vegye fel a kapcsolatot írásban az Üzemeltetővel, ugyanis jelen Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat teljeskörű megértése és elfogadása nélkül nincs lehetőség a Honlap megtekintésére, felhasználására, a Honlapon hirdetett szolgáltatások igénybevételére.

Üzemeltető megnevezése: Gali András e.v. (a továbbiakban: Üzemeltető)
Üzemeltető levelezési címe: 1112 Budapest, Őrmezei út 29-37. B ép. G. lph 4/41.
Üzemeltető e-mail címe: info@galiandras.hu
Üzemeltető telefonszáma: +36-20-344-4002
Üzemeltető honlapja: https://galiandras.hu (továbbiakban: Honlap)
Üzemeltető adószáma: 66216027-1-43

Adat és információkezelés

Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban részletezett feltételek szerint.

Információk a Honlapon

Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon szereplő adatok és információk pontosak és hibamentesek legyenek, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy előfordulhatnak hibák, hiányosságok, téves információk a tartalomban. Üzemeltető nem vállal felelősséget azért a kárért, hátrányért, amely a Honlapon található információk felhasználásából keletkezhet. A honlapon található információk kizárólag tájékoztató jelleggel bírnak, ezek pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosa, üzemeltetője nem vállal garanciát. Ezen megállapítások a galiandras.hu teljes tartalmára vonatkoznak. Felhívjuk a tisztelt Látogató figyelmét, hogy munkatársainkkal történő egyeztetés során (telefonon, e-mailben) adott információk felülírhatják a honlapon található információkat. Az Honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Megrendelések elutasításának jogát fenntartjuk.

Minden jog fenntartva. Az oldal bármely tartalmának másolása, bárminemű felhasználása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A szolgáltatás bemutatása

Az Üzemeltető többféle szolgáltatás megrendelésére is lehetőséget nyújt a Honlapon, ilyenek a mérnöki szolgáltatások, többek között az energetikai tanúsítás, energetikai auditálás, energetikai szakreferens szolgáltatás (továbbiakban: Mérnöki Szolgáltatások). A Mérnöki Szolgáltatások teljesítésének egy részét Üzemeltető végzi saját vállalkozása keretein belül, más részét Üzemeltető szerződéses mérnök partnerei végzik. A weboldalon elküldött megrendelési igény nem minősül szerződéskötésnek, abban az esetben sem, ha az e-maiben visszaigazolásra került.

A Honlap használatával elfogadja a Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozatban leírtakat. Kérjük, ha a fent leírt kijelentéseket nem fogadja el, ne használja a Honalpot. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, vegye fel velünk a kapcsolatot.